2008

......og du verden for en opplevelse!!
Da vi  ble frastjålet vårt kamera rett før vi reiste hjem fra NEC (National Exhibition Center - stedet hvor utstillingen var), har vi dessverre ingen egne bilder og vise. Og så ergerlig, for det ble knipset jevnt og trutt!!!  - både av breton og collie! Imidlertid jobber vi med saken, og mer info vil komme etterhvert.

2009

Det kom aldri noen bilder fra 2008, og det spøkte en stund for 2009 også. Kameraet sluttet å virke, så bildene er fra min telefon.
Også i år en fantastisk opplevelse. Jeg elsker å sitte  ringside ved colliene og bare suge inn det å se så mange hunder på en gang. I år var Rikke og Jesper med. Jeg er glad for at mine unger har 'arvet' hundeinteressen, spesielt hadde Rikke gledet seg stort til årets tur. Og hun fikk full uttelling....og har kjempelyst å bli med til neste år!! Så vi får se hva det blir til.
BIR og BIM - som også var henholdsvis sønn og mor - var blue merlene Ladnar Kingfisher og Ch Ladnar Maid Sweet JW
salgsboder, salgsboder og atter salgsboder. Pengesekken må være med når man drar til CRUFTS, og koffertene 'tomme' når man reiser dit, for ellers er det fort gjort å få overvekt...!
En kjempefornøyd gutt fikk låne hjelmen til en av politimennene som patruljerte på Crufts. Han vokste seg nesten like høy som dem..... Og jeg håper de begge er klar over hvor takknemlig både mor og sønn var!!
Det tar på å være med mamma og pappa på Crufts flere dager til ende, og da var det godt å lene seg tilbake og slappe av på toget tilbake til hotellet!!!Rikke og jeg har siden hatt CRUFTS som årets jentetur og var der i 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 og 2015 ;-))
og kommer til å reise dit alle de år fremover det er mulig...;))))