Velkommen til Kennel Vanity. Vi håper du vil ta deg en titt rundt på siden. Du når oss også via 'KONTAKTSIDEN' om det er noe du vil spørre oss om.  

Vi er så heldige at våre to yngste barn også har samme interesse som oss, så vi er et 'team' som utfyller hverandre perfekt.

Vi voksne er begge født i 1958, altså den helt riktige årgang! vi har begge holdt på med hund siden tidlig på -70 tallet. Mens Hallgeir kom inn i miljøet via familien, måtte Gitte kjempe for å få seg hund. 

Da Gitte flyttet fra Notodden til Fagerstrand i 1983 med sine tre collies, til Hallgeir og hans tre, var det vel allerede da staket ut, at vi måtte finne oss et annet sted å bo. Å drive oppdrett på et byggefelt er ikke enkelt!
I 1990 fant vi endelig stedet over alle steder, og her bor vi ennå!

Gitte hadde med seg kennelnavnet VANITY, Hallgeir gikk inn som medeier og kuttet ut sitt eget EVERLOVING. To kull var født med det prefiks. Det første VANITY kullet ble født i 1983.

Mens Gitte har holdt fast ved collien, til tross for at kennelen har utvidet med shiba, har Hallgeir distansert seg fra rasen, og gått over til breton. Interessen for jakt, og ønsket om å selv få bestemme over sitt eget oppdrett, har gjort at han nå konsentrerer seg kun om breton.

Rikke Cecilie: (1996)

Rikke var å se i utstillingsringen alt som 2 åring.....i Barn og Hund.....ivrig i sin handling av mammas collie ,-)) Siden ble det mye hjelp å få fra den kanten. I årene hvor hun konsentrerte seg om konkurransedansen sin, ble det lite utstilling hverken for mamma eller Rikke. Da Rikke i 2009 la dansen på hylle, ble det for fullt hund og utstilling, og hun fikk da mammas voksne collie, Tina, som hun begynte å stille ut.
Ønsket om en helt egen hund begynte å ta form, og etter å ha deltatt i agility med veteran breton'en var gløden for den sporten tent, og valget landet på border collie.
På Crufts i 2010 og 2011 satt Rikke klistret ved BC bedømmelsen, og sa:  mamma, DEN hunden der skal bli far til min hvalp!! Hunden var Sylvester, eller SH CH AUS CH Danari De Beers.....
Kontakt med Sylvesters engelske deleir ble opprettet, og i mai 2012 kom 'verdens herligste bc tispe' til verden: Jaydean Nordic Blizzard ble hentet i Manchester august 2012.


Fra 1.4.2013 er det nå mulig å stille BC på int utstillinger, noe Rikke og Blizz har sett frem til ;)
Blizz tok forøvrig sitt første CERT i Danmark, og rakk å stille på NKK Drammen hvor hun ble BIR før pelsen gikk!!
Blizz var Mestvinnende Border Collie på NKK utstillinger i 2013 og 2014.

Nå er det agility og lydighet som trenes på ;-))
Fremtiden ser lys ut for Rikke og Blizz, de kommer å nå langt ;-))
I 2015 søkte Rikke om sitt eget kennelnavn, og i skrivende stund venter hun på at det er klart til å kunne brukes ;)

Jesper Tobias: (1999)

Jesper er - som sin pappa - interessert i jakt, fiske og fuglehunder. Han er ofte med pappa og hjelper han med kurs og treninger på Torp hundesenter, og når pappa er borte hender det at Jesper trår til og hjelper de som skal trene på senteret!
Jesper har egen hagle og har trent jevnt og trutt på skytebanen både i Skiptvet og Moss.
Han tok vinteren 2013 jegerprøven, og har også gått et blodsporkurs med mammas shiba. Da er vel fremtiden sikret for jegeren!!
I april 2013 ble det født to bretonkull her, fra det ene har Jesper fått beholde sin egen sort/hvite tispe. Og treningen er igang for fullt;)